σε

ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 24 – Batman v Superman

ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - 24 - Batman v SupermanΗ 3η σεζόν Θάψε ξεκινάει με το πρώτο μας comic book movie, BATMAN V SUPERMAN. Πείτε μας Marvel fanboys, πείτε μας DC haters, αλλά αυτή η ταινία ζέχνει!
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR

Αναφορά

43 σχόλια

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
 1. Μαλακες το έψαξα υπερβολικά πολύ το σενάριο και έβγαλα άκρη!Οπότε πάρτο στη μούρη!
  Ακόντιο=Hommo=πρωτανθρωπος κυνηγός
  Λόις πάει για το ακόντιο=Και καλά η ανθρωπότητα τα κάνει τατσιμιτσικοτσι με τον Σούπερμαν
  Γιατί όλα αυτά τα περί Aqua-Wonderwoman?Διαφήμιση μέσα στη ταινία για τις ταινίες τον δύο

 2. Στην Θεσσαλονίκη μια μέρα μάλωσαν ο Μπάτμαν με τον Σούπερμαν , πιάστηκαν στα χέρια κ μετά τους χώρισαν κάτι z-men. Ο Μπατμαν μετά πήγε για ξυδια στο bolivar εγινε φέσι , πήρε ένα σπρέι και έγραψε σε όλη την Ναυαρίνου " Ο Σούπερμαν είναι ο κλαρκ-κεντ".

 3. Άστοχο τελείως το επεισόδιο. Όλο μαλακιες λενε και χειταρουν. Μαικιους αν το παιζεις geek πρέπει να καταλαβαίνεις μερικά πράγματα. Η ταινία ναι είναι πολύπλοκη, αλλά βγάζει απόλυτα νόημα. Αν δεν την κατάλαβες πρόβλημά σου.

 4. 25:40 Όχι ρε Μαλιάτση… σε ταινίες με υπερκακούς σε DC και Marvel δεν υπάρχει το "και μετά τι" γιατί τότε θα ήταν άκυρος και ο Thanos που εξαφάνισε το μισό πληθυσμό του σύμπαντος. Μην προσπαθούμε να τα βγάλουμε όλα της DC λάθος και στην Marvel τουμπεκί. Αυτό έλειπε να σκέφτονταν με ποιον θα περνάνε την ώρα τους μετά το θάνατο κάποιου ήρωα

 5. Μλκ ξεκολλατε δεν έκαναν αυτήν την ταινία γιατί μισούν την DC αλλά επειδή θα μπορούσε να γαμαει αυτή η ταινία αν δεν είχε τόσο πολύ μπλα μπλα και να είχε δράση!!! Γιατί οι ηθοποιοί είναι πολύ καλή και θα μπορούσαν να κάνουν το στορυ πιο ωραίο για αυτό μην κράζετε ούτε την Marvel ούτε τα παιδιά που την σχολίασαν ! Γιατί αυτή η ταινία θα μπορούσε να είναι ΓΑΜΆΤΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Μιμίδιο από Evi Nikiforou Ατάκες - Memes Ancient Memes 1

Μιμίδιο από Evi Nikiforou

Καλημέρα Ατάκες - Memes gelio mehri dakrywn 2

Καλημέρα